Prensa

Sala de premsa

Tornar al llistat

BMN i CASER estableixen una aliança en assegurances de no vida

22 Jul 2011

Compartir: Facebook Twitter

BMN ha arribat a un acord amb CASER-companyia líder d'assegurances espanyola- per a la distribució d'assegurances de no vida en exclusiva a través de la xarxa de més de 1.500 oficines de l'entitat financera.

Aquest acord, que a més inclou la compra per part de CASER de la companyia d'assegurances generals del grup BMN, suposa la culminació de l'aliança estratègica que l'asseguadora ha mantingut, al llarg dels anys, en assegurances generals amb les diferents caixes de estalvis que avui conformen el Grup BMN.

Amb aquesta aliança, CASER i Grup BMN refermen la seva relació en la distribució d'assegurances. Per Ignacio Eyries, director general de CASER, aquesta operació "no només enfortirà el nostre negoci, sinó que també reforçarà el posicionament de CASER en el nou mapa banc-assegurador com a conseqüència del reordenament del sistema financer espanyol".

Per la seva banda, Carlos Egea, president de BMN, va declarar que "aquesta primera gran operació comercial de BMN, ens permet unificar l'oferta de no vida i concentrar els esforços per donar més i millor servei als nostres clients".

Sobre BMN

BMN és un dels principals grups financers d'Espanya amb 70.000 milions d'actius i 3,6 milions de clients, referent a l'Arc Mediterrani i amb una presència adequada a Madrid. Per tant, la seva zona d'actuació concentra més de dos terços de la població del nostre país i del PIB nacional.

Sobre Caser

Caser, líder en bancassegurances del mercat espanyol, és una companyia asseguradora amb gairebé 70 anys d'experiència en el sector, que es distingeix per l'orientació de la seva activitat al client, la qualitat del seu servei i l'abast dels seus canals de distribució. El Grup, que compta amb una plantilla de més de 3.000 empleats i més de 20.000 punts de venda a tot Espanya, ofereix una variada oferta de prestacions asseguradores en tots els rams.